Les om årets show

Behold cirkusets magiske trolldom i ditt hjerte og la hver dag bli en cirkusdag

Våre artister

Jan Kjetil

Direktør

Vår kjære cirkusdirektør er som alltid klar for å ønske publikum hjertelig velkommen til Cirkus Agora, og i år som alle andre år har han overraskelser på lur. Gled dere!

Bianca Renz

Hula hopp

Den tradisjonelle rockeringen kjenner vel alle til. Denne damen rocker flere ringer enn folk flest. Bianca Renz kommer fra et av de store cirkusene i Sveits til Norge og Cirkus Agora. Hoola Hopp er ynde, tempo og grasiøsitet på sitt beste.

Tony Garcia

Tempojongelør i verdensklasse

Fra Spania får Agora besøk fra temposjongløren i verdensklasse, Tony Garcia. Han har imponert titusenvis av mennesker i noen av Europas største og mest anerkjente cirkus og høstet heder og ære i festivaler, blant cirkuskritikere og publikum.

Brad Garcia

Komisk trampoline

På trampolinen viser Brad akrobatiske mesterverk kombinert med en god dose humor. Han skytes opp i luften, og vender tilbake… med en herlig og komisk vri.

Miss Sandra

Luftens prinsesse

Oppunder stjernehimmelen tar Sandra Quaiser fra Tyskland oss med på spenstige vendinger i en lysekrone og i tissue. Elegant og grasiøst tar hun pusten av publikummet med sine risikofylte vendinger. Det er ikke uten grunn at hun blir omtalt som luftens prinsesse.

Irena

Fotjongelør

Balansekunst i verdensklasse. Verden snus på hodet for vår unge lovende sjonglør. Hun bruker nemlig bena i stedet for hendene til å sjonglere! Hennes tekniske utførelse er det trolig ingen andre i verden som overgår innen denne spennende og krevende disiplinen. Bare Irena vet hvordan det er gjennomførbart!

Lagroni

Kaskadørene Duo Lagroni

Ellevill fart og humor. Disse to kaskadørene leverer tempo og humor, når de gjør krumspring som får den mest trauste av oss til å gispe og trekke på smilebåndet. Dette blir man i godt humør av.

Andreas Quaiser

Med sine ponnier

Møt våre firbeinte sjarmører Felix og Alex, presentert av Andreas Quaiser.

Los Rivelinos

Prisbelønte klovner

Rivelinos-klovnene er prisbelønte klovner fra Spania. Med levende musikk og mye humor skaper de latter og glede i vårt cirkustelt.

Pedro

Agoras Repriseklovn

Agoras morsomme repriseklovn.

Peter Taylors

Hunderevy

Peters beste venner er hundene Leon, Sky, Sammy, Blue og Zorro. Peter er postbud og hundene er hans assistenter. Uansett hva Peter prøver å gjøre, avbryter de lekne hundene han og viser oss hvem som egentlig er sjefen. Et nummer med mye humor og en god dose sjarm!
  • Administrasjon: 90 06 84 80
  • Billettinfo: 97 95 48 03
  • E-post: info (a) cirkusagora.no
  • Postadresse: Cirkus Agora, 6770 Nordfjordeid