Cirkus Agora feirer i 2019 - 30-års-jubileum.

Her er stjerneartistene

Jan Ketil – Vår kjære cirkusdirektør

I år, som alle tidligere år, er Jan Ketil klar for å kunne ønske publikum hjertelig velkommen til Cirkus Agora. Jan Ketil har selv som artist gjestet alle de største europeiske cirkusene. Hans største drøm blir likevel oppfylt når han for 30. året kan gjeste sin egen manesje som cirkusartist. Vår egen cirkusdirektør har børstet støv av gamle kunstner, og ser frem til å imponere store og små med sine berømte kopper og fat.


Rafael De Carlo - sjonglør i verdensklasse

Direkte fra Cuba får Cirkus Agora besøk fra temposjongløren i verdensklasse, Rafael De Carlo. Han har imponert titusenvis av mennesker i noen av verdens største og mest anerkjente cirkus og høstet heder og ære i festivaler blant cirkuskritikere og publikum.


Marius Gagiu - Pole

Direkte fra Romanias statcirkus får vi besøk av det grensesprengende talentet Marius Gagiu. Fleksibilitet og styrke går hånd i hånd når Marius viser sine fenomenale kunstner. En virkelig kraftpresentasjon!


Edi Lafortes - hunderevy

Bli bedre kjent med menneskets bestevenn. Et nummer med mye humor og en god dose sjarm.


Martyn De Chabry - århundrets cirkusikon

Prisbelønte Martyn Chabryn oser av energi der hun lekende lett endrer fra det ene antrekket til det andre. Med et glimt i øyet og en stødig hånd får hun til de mest utrolige ting. Sjeldent får du se noen multitaske på et slikt høyt nivå.


Gledessprederen Francesco

Vår egen husklovn vet hvilke knapper han skal trykke på for å utløse rungende latter i Agora-teltet. Med nye sprell og mye humor trimmer klovnen Francesco lattermusklene til både store og små. Klovnestreker får vi aldri nok av!


Mr. Gagiu - Luftens stjerne

Vi i Cirkus Agora er stolte av å kunne presentere kraft, ynde og presisjon høyt oppunder vår cirkuskuppel, elegant fremført av Marius Gagiu.


Max Weldy - festlige saltoer

En av forestillingens absolutte høydepunkter blir fremført av vår egen Max Weldy. Høyt, lavt, kryss og tvers, saltoer og halsbrekkende øvelser, blir fremvist her. Franskmannen kan ta pusten fra alle og enhver med sine utrolige humoristiske stunts.


Erika - luftens prinsesse

Vår yngste cirkusartist behøvde vi ikke å reise langt og lenge for å oppdage. Luftens prinsesse er kun 20 år gammel og kommer fra vårt eget hjemland, nærmere bestemt Trondheim. Vi i Cirkus Agora er spesielt stolte av å kunne presentere årets debutant, vakker luftakrobatikk fremført av, Erika.

  • Administrasjon: +47 90 06 84 80
  • Billettinfo: +47 483 11 356
  • E-post: info (a) cirkusagora.no
  • Postadresse: Cirkus Agora, 6770 Nordfjordeid